sladoled

Ugostiteljski sladoled 5L

Kada smo na tada uspavano tržište plasirali nova pakiranja sladoleda 8L znali smo da ćemo promijeniti sve i više ništa neće biti isto. Međutim bilo je vrijeme da opet promijenimo igru i napravimo nešto novo. To je bilo znatno teže jer su ostali proizvođači po uzoru na nas plasirali svoje verzije 8L sladoleda zbog čega smo mi svoje proizvode doveli do gotovo savršenstva. Nismo više imali što napraviti da ih poboljšamo. Vrijeme je došlo za nešto sasvim drugačije. Na svjetskim sajmovima vidjeli smo nešto novo. Široka pakiranja sladoleda sa debljim slojem čokolade ili umaka predstavljeni kao PREMIUM proizvodi za male slastičare. Ideja nas je oduševila ali nismo bili u mogućnosti takav proizvod plasirati na tržište jer je on bio rezerviran za male proizvodnje jer je sama proizvodnja istoga bila jako komplicirana i oduzimala mnogo vremena. Bilo je pitanje vremena kada će se takvi proizvodi pojaviti na hrvatskom tržištu kod malih slastičara koji su postali naši najveći konkurenti. Shvatili smo da moramo nešto napraviti i krenuli smo u projektiranje novih tehnologija koje bi se trebali izraditi posebno za nas kako bi prilagodili i optimizirali proizvodnju. Uz pomoć EU fondova i HAMAG-BIKRO-a nabavili smo nove tehnologije i prvi na SVJETSKO tržište plasirali ugostiteljska pakiranja od 5L.

Proizveli smo ugostiteljska pakiranja sladoleda od 5L u jednokratnim plastičnim kadicama koje se umeću u inox kadice 360x250xV80 tj. standardne široke kadice koje su danas pretežno koriste. Nismo željeli kod nekih okusa raditi kompromis na kvaliteti već smo htjeli da svaki okus ima svoju cijenu. Nabavili smo najbolje sirovine dostupne na tržištu te proizvod napravili od istih koje niti jednom proizvođaču nije padalo na pamet koristiti u proizvodnji. Cijena sirovina je prelazila prodajnu cijenu ostalih sladoleda. Naime i nas je bilo strah jer cijena je morala izaći puno izvan okvira ali ideja je bila napraviti proizvod koji neće biti za svakoga. Ugostiteljska pakiranja sladoleda od 5L su namijenili smo partnerima koji su željeli ponuditi u svojim objektima najbolje proizvode bez obzira na cijenu. Prodaja ugostiteljskih pakiranja sladoleda od 5L konstantno raste te su u 2019. godini postala naš najprodavaniji proizvodi. Zbog toga u 2020.g. filozofiju proizvodnje ovih kadica sa samo najboljim sirovinama prebacili smo i na naša pakiranja sladoleda od 8L.

Ugostiteljska pakiranja sladoleda od 5L još i danas jedinstven je proizvod na SVJETSKOM tržištu i tijekom ljeta imamo upite sa svih kontinenata te ih za sada izvozimo u 5 država.

Više informacija saznajte na našem portalu.

Skip to content