Ugostiteljske kadice sladoleda 4,5 lit.

3549

Kadice sladoleda 4,5 lit.

Kada smo 1992. godine započinjali proizvodnju sladoleda postojalo je samo jedno ugostiteljsko pakiranje sladoleda i to ono u kadicama sladoleda od 4,5 lit. Kadice sladoleda 4,5 lit. tada su svi proizvodili uz neke sitne razlike u zapremini međutim sve su bilo od 4,3 L do 4,75 L. Karakteristike ovog pakiranja su standardna uska kadica 360 x 165 x 120 s ravnim poklopcem.

Kadice sladoleda 4,5 lit. lake su za rukovanje jer se mogu slagati jedna na drugu i danas se koriste pretežno u hotelima i restoranima te u barovima koji prodaju sladoled u kupovima. Glavni nedostatak ovih pakiranja je što je sladoled ravan i samim time nije ukrašen. Ujedno sladoled je nizak pa ga kupci slabije vide.

Ugostiteljske kadice 4,5 lit.

Okusi

Čokolada
Vanilija
Lješnjak
VanillaNut
Jogurt
Cookie
Tiramisu
Nube
Jagoda
Banana
Pistacio
Vanilija/Višnja
Limun
Striacatella
Šumsko voće
Confruti
Kokos
Jogurt/Višnja
Vanilija Burbon
Čokobanana
Schwarzwald
Čokococco
Čokomenta
Rafaele
Orange Chease Cake
Kindere
Jafy
Caffe late
Milun
Tamna čokolada

*U našoj ponudi nemamo B-klasu sladoleda u kadicama sladoleda 4,5 lit. već isključivo proizvodimo A-klasu sukladno tome i cijena navedenih kadica nije najjeftinija na tržištu. Za velike hotelske kuće koje žele prodavati ili uvrstiti u All inclusive menu isključivo A-klasu sladoleda za veće količine odobravamo rabate.

Kadice sladoleda 4,5 lit. u ugostiteljstvu kada se radi o uličnoj prodaji zamjenile su kadice sladoleda od 6 lit. Radi se o sličnim kadicama koje imaju zapreminu od 4,75 lit. kadice + povišeni poklopac. Zbog toga što su povišene ove kadice su znatno atraktivnije.

KATALOG